SONORIZARI BISERICI

Centrul de Consultanță și Asistență Clienți, dezvoltat pentru soluții comerciale și de asistență post-vânzare, este mereu în serviciul dvs. Click aici pentru mai multe detalii!

Catedrala Mitropolitana Sibiu

Sonorizari Biserici


Sonorizari Biserici | Imaginați-vă un sistem care se adaptează singur la exigențele dumneavoastră, o sonorizare care alege automat intensitatea optimă a sunetului, oferind claritate și asigurând prezența vocii indiferent de câte persoane sunt în biserică, imaginați-vă microfoanele care se adaptează constant la vocea oratorului… Cum ar fi sa aveți un inginer de sunet angajat permanent ?! Toate sunt posibile cu moderna tehnologie digitală Audiora Ultra HD.

Pentru ca sonorizarea să fie bună în biserică, este necesară o varietate de reglaje a tuturor echipamentelor, orice metru cub de încăpere ce trebuie sonorizat corespunzator, reprezezintă o problemă de difuzare a sunetului în biserică. Având o experienţă vastă în tot ceea ce privește rezolvarea problemelor de sonorizare în biserică şi nu numai. Audiora activează în acest domeniu încă de prin anii ’90, iar filiala din Romania din anul 2003, de aceea avem cunoștiințe vaste și actionăm cu profesionalism pentru caracteristicile ce pot influența sonorizările din biserici.

Doar din experienţa dobandita în tot acest timp, ştim cât este de important ce le oferim clienţilor, de aceea avem o mulțime de soluţii ce pot varia în funcţie de bugetul pentru modernizarea lăcaşului de cult.

Din lipsa informării corecte, de obicei preoții fac o marea greşeală,  aceea de a achiziționa instalaţii din comerţ, inestetice și cu reglaje extrem de pretentioase.

Sonorizari Biserici

Venind în ajutorul dumneavoastră, Audiora vă propune diverse variante de sisteme pentru sonorizările bisericilor, începând cu cele mai simple sisteme sonore, până la cele de ultimă generație cu telecomandă, clopote electronice, asigurând şi instalarea lor,  instalare ce este esenţială pentru ca sonorizarea să fie eficientă dar şi pe placul dumneavoastră.

Experienţa noastră de peste 30 de ani în sonorizarea bisericilor,  atestă faptul că sonorizările noastre sunt cele mai fiabile pentru biserici.

O experiență mistică!

Sunet uniform Sunetul se uniformizează automat, indiferent dacă biserica este plină sau goală.
Zero zgomot Zero zgomot de fond. Fără microfonie.
Claritate Clarificatorul de voce automat permite redarea vocii naturală și nemodificată.
Eleganță Eleganță și grijă pentru detalii.

Date de contact