AUTOMATIZĂRI CLOPOTE

Motoare și echipamente pentru punerea în oscilaţie a clopotelor de orice dimensiune. În funcţie de mărimea clopotului se vor alege motorul și accesoriile potrivite pentru acesta.

Centrul de Consultanță și Asistență Clienți, dezvoltat pentru soluții comerciale și de asistență post-vânzare, este mereu în serviciul dvs. Click aici pentru mai multe detalii!

Oscilare naturală Clopotul păstrează oscilarea naturală și va suna exact cum ar fi tras de frânghie.
Fără Întreţinere Nu există atingere mecanică între clopot și motor.
Rezistent la intemperii Motoare liniare rezistente la orice condiție atmosferică, acestea fiind capsulate într-un material durabil.
Control numeric Gestionarea electronică a unghiului de ridicare a clopotului, viteză și putere a bătăii inimii clopotului.

Electropercutori


  • Acționare manuală, cu tastatura din partitură
  • Memorare directă
  • Acționare automată programată

 

Computere programatoare


INFO
Ecrane de 5,2” ; 7” sau 9,5”(TOUCH SCREEN), simplu de utilizat, meniu in limba Romana, Maghiara, Germana etc. Schimba ora legala\solara automat, calendar liturgic (recunoaste Pastele pana 2099).

PROGRAMAREA
Gestioneaza totate trasusurile cu perfect sincron.
Programarea automata pentru toate Sarbatorile si festivitatlei. Taste rapide directe pentru a suna manual
Pana la 10.000 de trasuri si programe disponibile.

CONECTIVITATE
Prin aplicatia gratuita iClaud Audiora va fi posibila modificarea programari direct de pe smart phone. Aparatul va fi legat la internet si in orice moment poate fi accesat pentru a suna manual orice clopot, a modifica programarea sau pentru gestionarea alte activitatii: pornire/oprire sistemului audio, de incalzire, gestionarea sistemului de supraveghere video etc.

CEAS
Bataie personalizata pentru ceas: ora fixa, jumatati si sferturi de ora.

TASTE FUNCTIUNI SIMPLE
10 Taste pentru executia directa a trasurilor sau dong cu electropercutor..

SIGURANTA
Posibilitatea de a accesa meniul prin parola

DIMENSIUNI SI GREUTATEA (h x l x p)
185 x 330 x 141 mm Kg. 2,3

NOU! Acum și APP: Viitorul la un click!


Noua aplicație Audiora permite gestionarea de la distanță a aparatelor. Prin acces direct la aplicația gratuită, ușor și rapid se pot schimba programe sau trasurile de la clopote, dar se pot gestiona și sistemul de sonorizare, lumini, sistemul de încălzire, video supravechere etc.

Date de contact