SISTEME DE ÎNCĂLZIRE

Centrul de Consultanță și Asistență Clienți, dezvoltat pentru soluții comerciale și de asistență post-vânzare, este mereu în serviciul dvs. Click aici pentru mai multe detalii!

Încălzire infraroșu


Se întâmplă ca din cauza arhitecturii complexe a locașurilor de cult, a înălțimii considerabile interne, mediile să fie mereu reci, iar sisteme tradiționale cu aer cald sp nu facă față atât ca rezultat cât și din punct de vedere economic.

Noua tehnologie de încălzire cu infraroșu PAM AUDIORA nu face altceva decât să reproducă ceea ce soarele face zilnic și în mod narutal, încălzind mediile în mod simplu. Avantajele sunt numeroase, de la cel economic prin gestionarea controlată a instalației cu o folosire foarte scăzută în ceea ce privește aprinderea și consumul care rezultă, până la aspectul estetic important pentru caracteristica estetică a locurilor.

Sistemele sunt certificate și garantate, iar costurile de instalare sunt joase sau chiar nu există pentru întreținere.

Încălzire instantanee


Randament maxim


Noua tehnologie de încălzire permite reducerea consumului de până la 80% față de un sistem tradițional. Aspectul plăcut și discret se integrează perfect în orice Biserică clasică sau modernă.

Caracteristici


Salubritate Nicio mișcare a aerului. Medii curate și sănătoase.
Versatilitate Adaptabilitatea la orice tip de mediu.
Economisire Economisirea energiei pentru administrarea instalației.
Confort Nu este nevoie de preîncălzire, sistemul fiind instantaneu,
Eficiență Aprinderea și punerea în funcțiune în scurt timp.
Silențiozitate Garanția absenței zgomotului în mediu.
Fiabilitate Datorită folosirii materialelor de primă calitate, întreținerea se limitează doar la controalele prevăzute de lege.
Direcționalitate Permite orientarea benzii radiante către zonele specifice

Date de contact