Accesorii

Centrul de Consultanță și Asistență Clienți, dezvoltat pentru soluții comerciale și de asistență post-vânzare, este mereu în serviciul dvs. Click aici pentru mai multe detalii!

Accesorii

Credincioșii merg la biserică pentru a asculta cuvântul lui Dumnezeu, din acest motiv, este necesar ca vocea să fie răspândită în toată Biserica în mod clar și uniform. Din acest motiv Pam Audiora elaborează proiecte și devize personalizate, adaptându-le la exigențele specifice.

Înălțimea și lățimea considerabile și pardoseala din marmură sunt doar câteva din cauzele care determină probleme de acustică (ecou, zgomot, etc.). Cu ajutorul aparaturii de înaltă performanță și a softwareului de ultimă generație se realizează un studiu de acustică al bisericii pentru a verifica cum reacționează sunetul în mediul respectiv. În baza rezulatului obținut se alege soluția optimă de sonorizare, atât din punctul de vedere al aparaturii folosite, cât și al amplasării acesteia.

Atenția acordată oricărui detaliu, punând accent și pe estetică, cât și onestitatea demonstrată ne-au făcut să devenim un adevărat punct de referință în domeniu. Din acest motiv mulțumim clienților noștri care ne motivează să progresăm.

Date de contact