Despre noi

Centrul de Consultanță și Asistență Clienți, dezvoltat pentru soluții comerciale și de asistență post-vânzare, este mereu în serviciul dvs. Click aici pentru mai multe detalii!


Audiora este o firmă italiană care produce și comercializează, încă din anii ’90, produse specifice pentru necesitățile bisericilor, oratorilor, teatrelor și a sălilor de conferință.

Din 2003 există o filială care lucrează cu profesionalism pe întregul teritoriu al României, bucurându-se de aprecierea numeroșilor clienți care, având încredere în noi, au avut posibilitatea de a aprecia serviciile noastre, devenind, în acest fel, clienții noștri mulțumiți și fideli.

De-a lungul anilor, cu experiența pe care am dobândit-o urmând standardele italiene de calitate și folosind cele mai avansate tehnologii MADE IN ITALY, am devenit un punct de referință pentru toate bisericile.

Centrul de Consultanță și Asistență Clienți, dezvoltat pentru soluții comerciale și de asistență post-vânzare, este mereu în serviciul dumneavoastră. Prin urmare, adresați-vă cu încredere Consultanților Com­erciali AUDIORA și veți obține cu siguranță tot sprijinul necesar pentru a identifica soluții “ad hoc”, pentru a satisface orice exigență tehnică și pentru a vă furniza modalitatea de plată cea mai comodă pentru dvs.Date de contact